Samen meer vat op wijn

Ontdek de wondere wereld van wijn

Ik geloof sterk in het idee dat hoe meer je over wijn weet, hoe meer je ervan kan genieten. Daarom bied ik een scala aan verschillende wijncursussen en proeverijen aan. Of je als beginner gewoon meer wilt leren over wijn of je huidige kennis naar een hoger niveau wilt brengen, ik ben er om je te helpen.

Ook een privĂ© cursus of proeverij op locatie is mogelijk. Dit is een geweldige gelegenheid om jouw vrienden, familie of collega’s uit te nodigen voor leuke en leerzame avonden vol wijn.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wijncursus – SDEN 1

15 mei - 22 mei

€125,00
Vat op Wijn - Wijncursus

Ben jij een liefhebber van wijn, en wil je hier in twee avonden meer over leren? Dan is de wijncursus SDEN 1 op basisniveau perfect voor jou.

Tijdens deze instapcursus leer je wat wijn nu precies is en hoe het gemaakt wordt. Daarnaast leer je uiteraard over de bekendste wijnlanden, hun gebieden en de verschillende stijlen en druivenrassen.

Naast de theorie leer ik je meer dan 18 verschillende kwaliteitswijnen proeven. Na de cursus heb je een goede basiskennis waarmee je het landelijke examen Wijnvignet SDEN 1 kan gaan doen.

Het cursusboek, een aromawiel en proefformulieren zijn inbegrepen.

Wanneer:
Woensdag 15 mei 2024 van 19:15 – 22:00 uur
Woensdag 22 mei 2024 van 19:30 – 22:00 uur

Voor wie:
De Wijncursus – SDEN 1 is voor elke beginnende wijnliefhebber die meer wil leren over wijn. Voorkennis is niet vereist. De cursus is ook voor kandidaten die het landelijk examen SDEN1 Wijnvignet willen afleggen (examen niet inbegrepen).

Waar:
Deze cursus zal bij Wijnhuis Ten Bilt worden gegeven. Het adres van de locatie is Hoofdstraat 203-T, 2071 EG in Santpoort-Noord. Indien je met de auto komt kan je gemakkelijk in de straten rondom de winkel parkeren.

Beschikbare capaciteit:
De totale beschikbare capaciteit is 12 personen, zo houden we de groep klein en is er genoeg aandacht voor iedereen. De cursus gaat alleen door bij minimaal 10 inschrijvingen.

Wijnen:
Ben je tijdens het proeven super enthousiast geworden van een wijn dan kan je deze direct kopen of bestellen.

Gegevens

Begin:
15 mei
Einde:
22 mei
Kosten:
€125,00

Locatie

Wijnhuis Ten Bilt
Hoofdstraat 203-T
Santpoort-Noord, 2071 EG Nederland
Telefoon
023 537 6767

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Reviews

Vele anderen gingen je voor