Jannes Alink

Het verhaal van Vat op Wijn

Hi, Jannes hier van Vat op Wijn. Mijn missie is om beginnende en serieuze wijnliefhebbers te begeleiden op hun ontdekkingsreis in de wereld van wijn. Met als doel om ze nog enthousiaster te maken voor dit veelzijdige product, om ze uiteindelijk meer te laten genieten van de totale wijnbeleving.

Jaren geleden kwam ik serieus in aanraking met wijn. Uiteraard dronk ik wijn maar de interesse in het verhaal achter de wijn had ik toen nog niet. Dit veranderde toen ik vaker op een wat hoger culinair niveau ging eten. De sommeliers die ik leerde kennen vertelde vol passie over de wijn die zij serveerden. Prachtig vind ik dat. Inmiddels ben ik veel opleidingen verder en vinoloog i.o. van de Wijnacademie.

Als oprichter van Vat op Wijn bied ik een scala aan wijncursussen en proeverijen aan. Of je nu net begint met het verkennen van wijn of al wat meer ervaring hebt, de cursussen zullen zeker aan jouw behoeften voldoen. Daarnaast kan je je kennis over wijn verbreden met inhoudelijke artikelen.

Naast mijn cursusaanbod ben ik ook trots op mijn webshop. Hier vind je handige educatieve tools zoals wijnkaarten en posters, die je helpen om je wijnkennis nog verder te ontwikkelen.

Maar dat is niet alles! In mijn webshop vind je ook alles wat je nodig hebt voor je wijnhobby om nog meer te genieten van je wijnervaring.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in één van de wijncursussen en je te voorzien van alle tools die je nodig hebt om je wijnkennis en -passie te vergroten. Zo krijgen we samen meer Vat op Wijn.

Jannes - Vat op Wijn
Samen meer Vat op Wijn. Ontdek, proef en geniet.