Bestellen en retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Wil je je bestelling wijzigen of annuleren, neem dan contact met mij op, dan kan ik je direct helpen. Indien de bestelling al betaald is, storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug.

Is levering naar het buitenland mogelijk?
Standaard lever ik alleen in Nederland. Wil je de bestelling in een ander land laten bezorgen, neem dan contact met mij op.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Kom je niet tot het bedrag voor gratis bezorging of wil je liever niet op je bestelling wachten, dan kun je deze in overleg ook komen ophalen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Ik lever rechtstreek vanuit het magazijn en streef ernaar je bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Je ontvangt een bericht om de levering van je bestelling te volgen.

Wat moet ik doen als er iets mis is met mijn levering? (verkeerde levering, schade ed.)
Ik doe er alles aan om de producten in perfecte omstandigheden af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met mij op en wij zullen het samen oplossen. Ik werk met een externe bezorgdienst, dus neem met mij contact op en niet met de desbetreffende partij.

Overige vragen

Wat is een wijncursus?
Een wijncursus is een educatief programma dat is ontworpen om de kennis en waardering van wijn te vergroten. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om meer te leren over verschillende aspecten van wijn, zoals druivenrassen, hoe wijn gemaakt wordt, wijnregio’s, proeftechnieken en wijn-spijscombinaties.

Wie kan deelnemen aan een wijncursus?
Wijncursussen zijn toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder, van beginnende wijnliefhebbers tot meer ervaren proevers. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, variërend van introductiecursussen voor beginners tot meer geavanceerde programma’s voor professionals in de wijnindustrie en horeca.

Wat kan ik verwachten van een wijncursus?
Tijdens een wijncursus krijg je de mogelijkheid om wijnen te proeven, kennis op te doen over wijnbouw en vinificatie, de verschillende wijnstijlen en -regio’s te verkennen, en te leren over het beoordelen en waarderen van wijn.

Welke voordelen biedt het volgen van een wijncursus?
Het volgen van een wijncursus kan veel voordelen hebben. Het vergroot je kennis en begrip van wijn, helpt je je proefvaardigheden te ontwikkelen, stelt je in staat om wijn beter te waarderen en geeft je meer zelfvertrouwen bij het kiezen en bestellen van wijn. Het kan ook deuren openen naar carrièremogelijkheden in de wijnindustrie.

Zijn er vereisten om deel te nemen aan een wijncursus?
Voor de wijncursussen zijn geen specifieke vereisten nodig. Ze zijn bedoeld voor enthousiaste wijnliefhebbers van alle niveaus. Het is handig om een interesse in wijn te hebben en bereid te zijn om te leren en te proeven.

Welke certificaten of diploma’s kan ik behalen met een wijncursus?
Er zijn verschillende certificaten en diploma’s beschikbaar, afhankelijk van het cursusprogramma en de organisatie. Nederlandse certificaten zijn van SDEN (Stichting Dranken Examens en Normering). Deze certificaten worden lokaal erkend en kunnen van waarde zijn voor wijnprofessionals.

Waar kan ik een wijncursus volgen?
Wijncursussen worden op verschillende plaatsen aangeboden, bekijk de agenda voor een plek bij jou in de buurt.

Moet ik al ervaring hebben met wijn om deel te nemen aan een wijncursus?
Nee, een wijncursus is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren wijnliefhebbers. Cursussen op verschillende niveaus bieden deelnemers de mogelijkheid om hun kennis en begrip van wijn op te bouwen, ongeacht hun voorkennis.

Kan ik wijncursussen volgen als hobby of is het alleen voor professionals?
Wijncursussen zijn zowel geschikt voor hobbyisten als professionals. Of je nu meer wilt weten over wijn als hobby of een carrière in de wijnindustrie wilt nastreven, er zijn cursussen op maat gemaakt voor verschillende doelen en interesses.

Hoe kan ik mij inschrijven voor een wijncursus?
Om je in te schrijven voor een wijncursus kun je je rechtstreeks aanmelden via deze website.

Hebben jullie ook fysieke winkel?
Nee, ik heb alleen een online winkel.

Organiseer je ook privé en of zakelijke proeverijen?
Dit is zeker mogelijk, neem contact met mij op om samen naar de mogelijkheden te kijken.