Wijnconsultancy

Verfijn jouw wijnbeleving met deskundig en persoonlijk advies

Wijn is niet mijn werk. Het is mijn leven. Het proeven van wijn, het praten over wijn, en het delen van mijn passie.

Met mijn ervaring in de wereld van de beste wijnen, heb ik mij gespecialiseerd in het adviseren van serieuze wijnliefhebbers en verzamelaars. Mijn doel is om je te helpen bij het opbouwen van een indrukwekkende wijncollectie die niet alleen voldoet aan jouw persoonlijke voorkeuren, smaakprofiel en budget, maar ook ook potentieel biedt voor waardetoename.

Mijn expertise strekt zich uit van het selecteren van unieke wijnen tot het beheren van jouw wijncollectie. Altijd met een focus op kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden

Wat ik bied

Ik bied meer dan alleen advies; het is een complete begeleiding voor de totale wijnbeleving.

  • Advies op Maat: Ik bied deskundig advies op elk gewenst moment, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en verwachtingen. Ik zorg ervoor dat elke aanwinst een waardevolle toevoeging aan je collectie is.
  • Club GrandCru: Meld je aan en elk kwartaal krijg je toegang tot mijn eigen selectie van interessante wijnen. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden tegen speciale kortingen aangeboden.
  • Toegang tot een uitgebreid portfolio: Profiteer van mijn relaties en partners, waardoor je toegang krijgt tot een uitgebreid portfolio van de beste wijnen.
  • Beheer van jouw collectie: Ik breng jouw collectie in kaart, help bij het organiseren en adviseer over optimale bewaarcondities.
  • Geniet op het juiste moment: Als we jouw collectie in kaart hebben gebracht adviseer ik wanneer de wijnen perfect op dronk zijn, zodat je altijd op het ideale moment van jouw collectie kunt genieten.
  • Wijn en Spijs: Advies over de perfecte wijn-spijs combinaties, zodat elke maaltijd een bijzondere ervaring wordt.

Bij mij staat kwaliteit altijd centraal, en ik geloof dat een mooie wijnbeleving niet altijd een hoge prijs hoeft te hebben. Ik adviseer de beste wijnen die bij jouw smaakprofiel, voorkeuren en budget passen.

Mijn werkwijze uitgelicht

Hoe ik werk

Als jouw persoonlijke wijnconsultant begeleid ik je in de totale wijnbeleving. Van onze eerste kennismaking tot een advies op maat. Door deze persoonlijke benadering hoop ik niet alleen aan jouw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen en een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op vertrouwen, kennis en gedeelde passie voor wijn. Dit is hoe ik werk.

Eerste Kennismaking

De eerste stap is een vrijblijvende persoonlijke ontmoeting waarin we jouw wensen en verwachtingen samen afstemmen. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of de eerste stappen zet in de wijnwereld, ik stem mijn advies op maat af.

Persoonlijk Advies

Gebaseerd op ons gesprek, bied ik een advies op maat aan. Dit kan variëren van het selecteren van de beste wijnen voor jouw collectie tot het adviseren over de optimale opslagcondities. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat elke wijn niet alleen een aanvulling is op jouw collectie, maar ook een verrijking is van de totale wijnbeleving.

Doorlopende Ondersteuning

Ik sta altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of extra advies te geven. Of het nu gaat om het adviseren over de beste wijn-spijs combinaties of het bepalen van het ideale moment om een fles te openen, ik ben er om je te begeleiden.

WIL JE MEER VAT OP WIJN?

Beschikbaar voor jouw collectie

Het starten van onze samenwerking is eenvoudig. Neem contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of via onderstaand contactformulier. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen jouw wijnbeleving vorm te geven.

Vat op Wijn Voor een nieuwe generatie wijnliefhebbers